Facebook

Beoordelingen van Daily Sushi Diemen

Recente recensies van Daily Sushi Diemen

5 sterren na 124 reviews

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben helemaal niet van online bestellen! Maar jullie sushi is echt lekker Dankjewel echt genoten

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgen

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, stond op tijd klaar

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle vriendelijke bezorging, en de sushi was heerlijk, lekker veel sashimi gekregen daar was ik heel blij mee. Wakami ook heerlijk. De zalm avocado rolls mag naar mijn mening wat meer van die "mayo" in, maar alles bij elkaar was het erg goed.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker als altijd. En snel. Ik bestel aushi altijd bij Daily Sushi.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op tijd en heerlijk!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en op tijd klaar

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi gepresenteerd

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vers

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar wel 45 minuten te laat.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, ik wilde liever mailen, maar kon geen mailadres vinden op jullie website. De bestelling was meer dan een uur later dan dat deze was aangekondigd.. Ik kreeg tussentijds geen status update en moest zelf bellen waar deze bleef. ‘Het was erg druk en daardoor liep het bezorgen uit’, was de boodschap. Begrijpelijk, maar dan had ik graag bericht gehad. Ter verzachtig kregen we twee blikjes frisdrank aangeboden. Vriendelijk, maar het warme eten was koud toen het uiteindelijk aankwam bij ons. Ik bestel normaal graag bij jullie, omdat ik het eten goed en lekker vind en de bezorging normaal goed gaat, maar dit was geen goede ervaring. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en super kwaliteit ingrediënten. Ze weten precies hoe goede sushirijst hoort te zijn. Ook is het snel bezorgt. Helemaal super!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, de bezorger had het helaas of latenvallen of schuin gehouden. Want mijn de shushi was uit elkaar gevallen en de saus van de kipspiesjes zat door mijn hele tasje.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!!!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temaki smaak anders. Niet vers, zurig

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super! Alleen het laatste jaar wel een stuk rommeliger, klanten willen graag bestellen maar het is vaak te lang wachten of te druk. Iemand inhuren, een collega in dienst nemen lijkt me de juiste oplossing.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd optijd of zelfs vroeg en de sushi is heerlijk.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was wederom weer heerlijk! Ik bestel altijd bij Daily Sushi en dat bevalt uitstekend. Jammer was dat de avocado bij de maki en nigiri te hard was.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, leek alleen of de rijst in de klein maki iets aan de harde kant was. Verder geen opmerkingen

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, en vlot geleverd.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom sneller bezorgt dan aangegeven, net als vorige keren was de sushi heerlijk en vers.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Piet

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd alleen had ik per abuis verkeerd besteld. Gebeld en kreeg ik alsnog de veggieboxen (heerlijk). Kosteloos als ik ze zelf kwam halen. Goede service erg vriendelijke mensen.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er goed en lekker?? Snelle bezorging en heerlijke sushi . Voor herhaling

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en het ijs waren prima, de thee was te zoet naar mijn smaak. Ik zet voortaan zelf thee :-)

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,75 uur op mijn bestelling moeten wachten. 19:30 besteld en om 21:15 was de bezorger pas aan de deur, dat kan echt niet! In de tussentijd 2 keer gebeld en werd mij steeds gezegd dat het druk was. Dit kan ik mij voorstellen maar dan moet duidelijk gecommuniceerd worden dat de levertijd bijna 2 uur is. Dan had ik gewoon niet besteld. Nu totaal geen trek meer in het eten door het extreem lange wachten maar wel een groot bedrag uitgegeven. In de mail stond dat mijn bestelling om 20:30 bezorgd zou worden, hier klopt dus niks van. Bij de bestelling was ene blikje cola gedaan "voor het lange wachten" sorry maar klanten zo lang laten wachten zonder communicatie kan niet worden afgedaan met een blikje cola, zorg dan op zn minst voor een redelijke compensatie. Maar ik heb niets meer vernomen. Heel slecht en vooral teleurstellend!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd en de kwaliteit is fantastisch. Wat een heerlijk gevoel dat je zo makkelijk van goede sushi kan genieten.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf was prima, maar de doosjes zaten scheef in de tas, waardoor eennpaar doisjes zijn gaan lekken. Wat meer aandacht voor het recht stapelen van de doodjes in de tas graag!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Bestel alleen bij jullie omdat de ervaring heel goed is

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en goed genoten weer thanx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk en vers. Volgende keer weer!

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bezorger was er binnen 20 minuten!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de Sushi is niet verkeerd. Prijs / kwaliteit echter ben ik niet helemaal tevreden over. Over de bezorging niet tevreden, een paar minuten voordat de bestelling bezorgd zou worden ontvang ik bericht dat de bestelling onderweg zou zijn. Half uur later eindelijk iemand voor de deur. Wachttijd van dik 70 minuten is gewoon te lang, zelfs op zaterdag.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn sushi was lekker vers, kwam super snel en is altijd van goede kwaliteit. dit is al mijn 6e keer bestellen bij daily sushi en ik ben een vaste klant zolang de kwaliteit zo goed blijft :D

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel geleverd door storm en regen, het blijft mijn favoriete Japanse sushi bar.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fijn op tijd. Vriendelijke bezorger.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had niet door dat ik perongeluk 10mim voor sluitingstijd had besteld maar ik kreeg toch binnen25 min. mijn eten! En het is altijd lekker ?

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, elke keer weer! De lauwe rijst geef de versheid van elke rol weg. Ik bestel nergens anders.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker weer en altijd snel geleverd

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was oke. De sushi's waren een beetje aan de zoute kant (zonder dat je zelf soyasaus toevoegt). De vulling van de paling sushi was wel erg weinig. De nori van een aantal sushi was aan de taaie kant. Je krijgt wel genoeg soyasaus, gember en wasabi mee.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan verwacht, heerlijk vers

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op tijd en was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte heerlijk en de bezorging was snel

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top duurde alleen meer dan 2 uur voor het er was.. kregen wel blikje frisdrank ter compensatie.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Sushi was ok. Niks op aan te merken.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriete sushi en ze bezorgen snel en vanaf redelijk afstand

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en een goede bezorgtijd voor de vrijdagavond!

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en erg lekker. Bezorging ook altijd mooi op tijd en correct.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. En de sushi smaakte ook goed ??

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, alles vers en heerlijk op temperatuur. Het blijft ons favorite sushi delivery.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook veel keuze voor vegetariërs!

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op en top heerlijke sushi en snacks. Altijd op tijd en bij drukte een beetje later maar is begrijpelijk. Heb niets te klagen. Ga zo door?

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede smaak, textuur en snel bereid.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service met uitmuntende verse sushi. Aanrader!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm was weer super vers zoals ik van jullie gewend ben. Hartelijk dank voor de goede service, tijdige levering en heerlijk eten!

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

De sushi is elke keer weer heerlijk!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zijn heerlijk en de bezorging is snel. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was goed als gewoonlijk. Bezorging duurde anderhalf uur, wat een beetje teleurstellend is vergeleken met de gangbare bezorgingstijden. Het werd niet echt ergens vermeld voordat ik had betaald. Qua bezorgopties kon ik bijvoorbeeld gewoon voor een tijdsduur van drie kwartier kiezen. Als je het van tevoren weet is het niet zo'n tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel zoals altijd

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gevraagde tijd bezorgd, en zoals altijd lekker

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, snelle en vriendelijke bezorger

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en snel bezorgd. Zoals ik van ze gewend ben!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur bezorgd en smaakte weer voortreffelijk!

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten. Was op zondag besteld maar binnen 40min was mijn bestelling binnen. Enig minpuntje sommige rolls vielen uit elkaar maar smaakten wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker alleen zeewier vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms ietswat minder stevig, maar smaakt geweldig en dat voor scherpe prijs. Ook prima snelle bezorging.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! elke keer weer en hele snelle bezorging. Echt de lekkerste afhaal sushi! Een dikke 5*

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really nice. Specially the temakis!

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is met stip ons favoriete sushi restaurant!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een goede prijs ?

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en overheerlijke sushi!! Helemaal top

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg laat besteld (4 min voor sluit). Nog nooit zo vers van Daily Sushi gekregen. Wasabi was ook beter dan normaal. Zalm was top heb er echt weer van genoten.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel berzog!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en fijne levering, dankjewel!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, lekker vlot bezorgd

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt helaas altijd erg lang lees: binnen het uur lukt nooit. Bij navraag wordt telkens de drukte als reden opgegeven. Kwaliteit verder prima.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekkere sushi gekregen. Vers en goed van kwaliteit. Binnen de aangegeven tijd gekregen! Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed. De bezorging was prima! Snel en verse sushi! Een aanrader

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd en we het was heel lekker Goede service

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging maar de rijst plakte niet en alles viel snel uit elkaar. De spicy tuna was ook totaal niet pittig.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en voldoende, het jammere aan de bezorging was dat ik had aan gegeven dat ik met 50 euro zou betalen en dat de bezorger niet het juiste wissel geld bij zich had, verder was de service goed.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en mega snelle en goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rolls vielen snel uit elkaar Smaak was wel oke. Niet bijzonder lekker en ook niet bijzonder slecht dus.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soja saus was ontzettend zout, niet lekker. en de sushi valt uit elkaar zodra die in aanraking komt met de sojasaus . Wat jammer was want alle rijst ligt dan in het bakje saus.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een super service. Snel geleverd en heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zijn heel lekker goed van smaak . Ze zien er goed uit. U mag trost op je produkt zijn. Met vriendelijk groetjes van Ashna.