Beoordelingen van Daily Sushi Diemen

Recente recensies

5.0
Loreanne
vandaag

Ik was ruim 15 min eerder dan de ophaal tijd, wat geen probleem was. Sushi werd direct gemaakt, top!! En zoals altijd weer lekker!

Annelies
gisteren

Prices gone up quite a bit.. This makes it less appealing to order..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loreanne
26 november 2022
Nora
14 november 2022

Vond het een beetje karig voor de prijs. Ook smaakte niet alle sushi vers

Roland
5 november 2022

Erg goed, netjes op tijd en houdt rekening met allergieën. Bestel hier elke maand en ben altijd zeer tevreden.

Rianne
29 oktober 2022

Altijd goed!

Charlie
14 oktober 2022

Was op tijd en hartstikke lekker!

Bb
9 oktober 2022

Too much vinegar in the rice, but besides that great sushi at a great price, makes my day better each time

Seema
8 oktober 2022

Top als altijd! Daily sushi stelt me nooit teleur. Sushi is altijd lekker. Vooral de geflambeerde nigiri zalm is heerlijk! Sashimi ook altijd heerlijk

Mr.
8 oktober 2022

Dit is nog steeds mijn favoriete sushi restaurant! Zeer snelle service, vriendelijk en bovenal heerlijke sushi!

Rosanna
4 oktober 2022

De sushi 🍱 was erg lekker. Ondanks,dat het een half uur later klaar was dan de huidige afhaal tijd.

Victoria
1 oktober 2022

Weer super lekker en vers. Handig dat je kan halen op station Diemen

Dee
13 september 2022

Levering duurde lang! Gelukkig werd de telefoon nog wel opgenomen om 21:05 uur om te vragen waar mn bestelling bleef. Bestelling was onderweg maar duurde alsnog een extra half uur.

Ro
29 augustus 2022
T
24 augustus 2022

Te gek! Goede kwaliteit, je proeft dat het vers is.

Giorgia
23 augustus 2022

Het was geweldig!

Simone Barends
17 augustus 2022
Raymond Felix
9 augustus 2022

Heerlijke Sushi en exact op de afgesproken tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel
9 augustus 2022

Het was zoals gewoonlijk allemaal prima. Mijn zoon was tevreden

de Boer
5 augustus 2022

Altijd erg tevreden! Super snel, en erg lekker!

Atlaswatcher
3 augustus 2022
Deborah
1 augustus 2022

Snelle bezorging en was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
28 juli 2022

De sushi is vers en de prijs kwaliteitverhouding ok. Bezorging wat traag

Deborah Ng
27 juli 2022

Snelle service, goede porties en hele lekkere sashimi! Ook vriendelijk personeel

Attila
27 juli 2022

Ordered extra Uramaki Ebi Furai (4x), but got Uramaki California stijl (4x)

D.
26 juli 2022

Normaliter heb ik niets te klagen. Vandaag was de bestelling een half uur te laat. De zak en stokjes roken naar rook. Sushi was van goeie kwaliteit zoals altijd.

Annelies Goeting
18 juli 2022

De sushi vellen van de Temaki is vaak wat stugger.. De rest is heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies Goeting
4 juli 2022

Altijd heerlijke sushi..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
20 juni 2022

Ik bestel regelmatig bij de Daily Sushi, maar de bezorging was erg laat. Het zou een uur na bestelling geleverd worden, dat is al lang. Maar helaas kwam het eten dan nog eens 40 minuten dan verwachte levertijd. Degene aan de telefoon was beleefd en verontschuldigde zich veelvoudig en beloofde een korting bij een nieuwe bestelling. Ik dacht, dat is dan netjes en er kan pech zijn met wachttijden blijkbaar. Maar toen we aan het eten begonnen was dit ook niet de kwaliteit die ik gewend ben van hen. Tonijn vreemde kleur, harde randjes aan, alsof deze te lang uit de cooling gelegen heeft. Sushi niet goed gerold en viel uit elkaar. Jammer dat het dit keer zo tegenviel.

Rellum
6 juni 2022

Bestelling was laat en bij verkeerde huisnummer bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelco
5 juni 2022

Viel wat uit elkaar. Wat matige plakkerigheid. Voorts was de smaak wel Okay

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rox
5 juni 2022

Het was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd.

Yvonne
1 juni 2022

altijd lekker, vers en op tijd bezorgd

B
30 mei 2022

Erg Kleine sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Magda
29 mei 2022
Bart
29 mei 2022

Lekker, vers, op tijd bezorgd!

Rox
20 mei 2022

Normaal vind ik de sushi altijd top, maar vandaag was de rijst droog, niet zoals ik gewend ben. Het is ook nog zonder tegenbericht een half uur te laat bezorgd. Door drukte kan het gebeuren, maar dan kan je het van te voren communiceren. Next time better, I hope.

Merle
20 mei 2022

Bezorging kwam meer dan een half uur te laat en helaas waren de inktvis ringen niet meer lekker: zacht en zompig. Verder altijd vriendelijke bezorging, dus zal volgende keer waarschijnlijk wel weer hier bestellen, vandaag ging het jammer genoeg minder goed.

Daniella Van Olphen
15 mei 2022

Eten zag er niet vers uit. Rommelige sushi en de smaak was niet lekker. Voor mij geen daily sushi meer. Weinig voor het geld ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne van As
8 mei 2022
Inge
30 april 2022

Snelle levering en lekkere sushi!

Rachel Poepjes
26 april 2022

Tis altijd goed hier

Ly-ane
25 april 2022

Helaas, ziek van geworden.

Deborah
23 april 2022

Snelle bezorging en porties waar voor je geld!

Linda
15 april 2022
Luca
14 april 2022

Erg goede service!!

J H
10 april 2022

Snel, vriendelijk, lekker en betaalbaar! volgende keer weerrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deborah
2 april 2022

Royale porties, heerlijke sashimi!

Roman
31 maart 2022
Anoniem
29 maart 2022
Mpm
27 maart 2022
Annelies Goeting
16 maart 2022

De wasabi en soja in die bakjes is hinderlijk, de sushi zelf is prima

Bond
13 maart 2022

Super goede Sushi, snel gemaakt en exact op tijd klaar.

M.
6 maart 2022
Brian
14 februari 2022

Ivm surpriseparty voor een verjaardag wilde ik de bezorging graag precies om 19 uur hebben. Ondanks het feit dat het door Valentijnsdag zeer druk was heeft DS dit toch kunnen regelen! Was zeer geslaagd feest! Dank jullie wel!

Von
12 februari 2022

Altijd even lekker! Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bezorgers zijn super vriendelijk.

Deborah
7 februari 2022

Sushi stond al klaar, grote porties sashimi en vers!

Deborah Ng
28 januari 2022

Snelle service, altijd verse en lekkere sashimi

Remco W.
27 januari 2022

Alle jaren dat ik hier bestel zijn tot tevredenheid verlopen. De afgelopen twee keren, merken we een achteruitgang in de kwaliteit dat is jammer. Toch geef ik 3 sterren, omdat ik veel slechter heb gehad bij andere sushi bezorg diensten.

Dolly de Hond
26 januari 2022

Heerlijk gegeten, het enige wat ik een verbeter punt vind is de nori even roosteren bij een hand wrap , je kunt anders niet goed doorbijten,

Sawita
23 januari 2022

Hele goede sushi!! Wij vinden dit de lekkerste sushi. Vooral de geflambeerde nigiri zalm! Bestelling is altijd optijd. Heel snel zijn ze.

S maas
22 januari 2022

Heerlijk en vers!!

Iris
21 januari 2022

Beste service ooit ga hier voortaan altijd bestellen

Rohin
21 januari 2022

Super lekkere sushi!! The best in town!! #amsterdam

WtVeld
11 januari 2022

Hai, was weer erg lekker! En exact op tijd. We nemen ook altijd de peultjes. Zijn die er misschien ook met grof zeezout?

Stichting De Toevlucht
6 januari 2022
Alta
5 januari 2022
maria
3 januari 2022

The taste of the sushi is not the same as some months ago. I get the feeling that the man who was always in the kitchen, is not working there anymore. Same with the fried things, quality is different (they also come on a plastic box while before they came on a metalic box with a paper cover which keeps fried things crunchy). I have been ordering there for many years and I notice a change. The sushi used to be super tasty, one of the best, in my opinion.

Annelies Goeting
23 december 2021

Heerlijke sushi, goede balans tussen de hoeveelheid rijst en de ingredienten

Smit
19 december 2021

Heerlijk gegeten. Bestellen altijd bij jullie ga zo door yumm🍣🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stichting De Toevlucht
12 december 2021

erg lekker prima service en bezorging

Kevin de Bruijn
10 december 2021

Lekkere sushi! De side dishes waren nog lekker warm bij bezorging.

Fernando Gutierrez
9 december 2021
Miriam
28 november 2021

Erg lekkere sushi, was verrast!

Annelies Goeting
16 november 2021

Heerlijke sushi, geen klachten...

Rachel
11 november 2021

Was prima mooi op tijd en een goede bezorger

Ben de Lange
10 november 2021
Deborah
3 november 2021

Snelle levering en lekkere sushi!

Serena Patuzzo
29 oktober 2021
Johan
18 oktober 2021

Eerste keer besteld, en goed bevallen. Verse vis en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco W
17 oktober 2021

De bestelling duurde lang, nou weten we dat dit wel vaker gebeurd, omdat het druk is wat dan wel jammer is, is dat de warme producten koud aankwamen. We gaan er maar vanuit dat dit 1 malig is, want normaal is het geen probleem. Verder was de sushi zo als we gewend waren.

Annelies Goeting
6 oktober 2021

Vlak na bestellen konden we het super snel ophalen, het werd meteen vers gemaakt.. super service

Rachel
5 oktober 2021

Was goed lekker en op tijd.

M.
2 oktober 2021

Al regelmatig afgehaald bij Daily Sushi en altijd heel tevreden. Je kunt het snel afhalen, de eigenaar is heel vriendelijk en het eten smaakt altijd goed. Een aanrader!

Ooit eens afgehaald bij station en dat was OK, maar dit was echt niet vers. Gaan we niet meer doen.
29 september 2021
Zuraida
21 september 2021

Als vaste klant kan ik wederom mijn complimenten geven. Goede service, en heerlijke sushi van topkwaliteit. Sashimi hier is heerlijk en lekkere grote stukken (niet zo klein en weinig als elders). 👍🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
15 september 2021
R.Ali
11 september 2021
Blanca
4 september 2021

Ik bestel wel vaak. Lekker en super snel bezorgd!

J H
29 augustus 2021

Weer eens lekker genoten van de sushi! Op naar de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wb
21 augustus 2021

Heel erg lekker.

Marco
13 augustus 2021

Heerlijke, verse sushi. Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Mike
8 augustus 2021

Ik bestel met regelmaat bij DS, over het algemeen ben ik tevreden, over de kwaliteit van het eten. De bezorgtijd is ook altijd binnen de tijd die aangegeven wordt. Toch wil ik wel wat aangeven, over 'Uramaki Spicy Tuna' deze valt elke keer toch tegen, de geur en smaak van de tonijn komt over alsof het niet vers is. Dus heb ik besloten om geen dish meer te bestellen waar de tonijn in verwerkt is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies Goeting
11 juli 2021
Boyd van Groesen
7 juli 2021

Sushi is altijd vers en heeft een zeer goeie prijs en kwaliteit! Heerlijk! Top zaak!

Alex
7 juli 2021

Regelmatig bestellen we sushi bij jullie en altijd netjes op tijd en lekker. Deze keer was helaas de sushi rijst iets te hard en viel de handrol bijna uit mekaar.

Jennifer
4 juli 2021

Supergoede sushi. Heerlijk vers. De bezorging is altijd vlot en vriendelijk.

F
23 juni 2021

Heb wel vaker besteld maar dit keer viel helaas een beetje tegen, de gebakken kip waren kleine stukjes kip en weinig voor mijn gevoel en de sushi was veel rijst en weinig ingrediënten! Beetje tegenvaller helaas, vorige keren waren veel beter! Jammer ☹️

Roméo Labban
1 juni 2021

Helaas geen contante betaalmogelijkheden..verder was de sushi lekker

Raymond
28 mei 2021

Heerlijk!

Annelies
26 mei 2021

Heerlijk!

Magda
19 mei 2021
Marcel
8 mei 2021

Razendsnelle bezorging en erg lekker. Got what we paid for.

E. de Lange
8 mei 2021

Heerlijk gegeten

Ivy
7 mei 2021

We hebben weer heerlijk gesmuld van verse sushi’s. De yakitori spiesjes waren overheerlijk :) bestelling kwam snel en warm aan. Tevens een vriendelijke bezorger. Bedankt en tot snel weer

Linda
7 mei 2021

Het viel me wel op dat ik 4.10 meer moest betalen voor exact dezelfde bestelling twee maanden geleden. Sushi was er niet minder lekker door ;)

Annelies Goeting
3 mei 2021

De bezorger kwam 45 min te vroeg...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Tijman
26 april 2021

Top geregeld en snel en netjes

Tatjana
18 april 2021

Zeer snelle bezorging en de sushi is van zeer goede kwaliteit. Wij bestellen er altijd met veel plezier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabelle
13 april 2021

Beste sushi die er is, ZO lekker! Er was iets op wat we hadden besteld maar dat werd zeer goed opgelost. Bestelling werd eerder bezorgd dan verwacht

Rachel
7 april 2021
Manuela
5 april 2021
Kiki
25 maart 2021

Elke keer weer super lekkere en verse sushi, de burning dragon roll is mijn favoriet !!

Loreanne
25 maart 2021

Zoals de vorige keren, was de sushi top!

Dieuwertje
23 maart 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Pamela
22 maart 2021

Heerlijke sushi! Menu C prima voor 2 personen. Keurig verpakt . Ga vast weer eens halen! Aanrader!

Mmx
20 maart 2021

We hebben genoten

Maaike
17 maart 2021

Eten was lekker en op tijd klaar!

Linda
14 maart 2021

Bezorger is altijd vriendelijk. Sushi was weer top!

Rachel
11 maart 2021

Was weer lekker hoor me zoon heeft lekker gesmuld

Singh
8 maart 2021

Snelle service en heerlijke sushi

Nanhoe
5 maart 2021

Heerlijke sushi! Bij mij zijn ze altijd optijd! Ze zijn ook echt heel aardig!

jo
1 maart 2021

bestel vaker en naar tevredenheid . complimenten voor de bezorger kwam precies op de aangegeven tijd

Thomas
28 februari 2021

Lekker eten, bevalt goed!

Magda
26 februari 2021
JoJo
25 februari 2021

Zoals altijd, tevreden! Kinderen zijn ook fan van deze sushi restaurant:)

X. Y.
23 februari 2021

Heerlijk heerlijk heerlijk

Francine
22 februari 2021

Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
21 februari 2021

Altijd tevreden! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
20 februari 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was top. We hebben weer genoten. Dank!

Gail
18 februari 2021

Superrrrrr lekker zoals altijd en binnen 20 min geleverd 🥰

Linda
17 februari 2021

Was heerlijk! Sashimi was supervers!

Jaden
10 februari 2021

Delivery was right on time and the sushi was really fresh and will definitely order again. I personally liked the nigiris the most and love that they use kikoman instead of those other cheap ones!

Linda
30 januari 2021

We hebben andere sushi-restaurants geprobeerd maar Daily Sushi stijgt overal bovenuit dus we blijven voortaan hier bestellen. Heerlijke verse sushi, aantrekkelijk gepresenteerd. Bezorging altijd keurig op tijd en door vriendelijke mensen.

Magda
30 januari 2021
Diana Voronova
30 januari 2021
Erik damman
30 januari 2021

Zoals altijd weer vers en verzorgd.

Linda
28 januari 2021

hele vriendelijke bezorger en 5 minuten voor tijd bezorgd. Had ook een vriendelijk woord over voor de kinderen, das altijd een pluspunt.

Zuraida
18 januari 2021

Als vaste klant kan ik zeggen: Snelle en goede service, bezorgers zijn heel vriendelijk, en de sushi is heerlijk. Mijn complimenten. Ga zo door! 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Meijden
15 januari 2021

Heerlijke en verse shusi, zeker een aanrader.

Zakiya
13 januari 2021

De bestelling kwam precies op het aangegeven tijdstip en de rol met de gefrituurde garnaal was zelfs nog warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

Karlijn
12 januari 2021
RP
11 januari 2021
Mel
10 januari 2021
Zook
5 januari 2021

Beste Sushi in Diemen/Zuid Oost, don't bother looking some place else.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shami
31 december 2020

Eten was mooi op tijd. 18 uur afgesproken en alles werd om 17.50 bezorgd. Alles was lekker vers. Ik zal snel weer bestellen!!

Loreanne
30 december 2020

Sushi was weer heerlijk!! Bezorgtijd was ook zoals ik had gevraagd. Dankjewel!!

Loreanne
27 december 2020

Heerlijke sushi! Ik had een afhaaltijd geselecteerd en was op tijd klaar. Ga vaker bestellen.

liss
22 december 2020

LEKKER

SINGH
16 december 2020
Shanthi
14 december 2020
M. K. te D.
12 december 2020
Ilona
11 december 2020

Zeer vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar.

Freya
10 december 2020
R.Ali
10 december 2020

Overheerlijke verse sushi’s!

Mel
9 december 2020

Altijd lekker!

Zuraida
8 december 2020

Sushi weer lekker als altijd. Ik ben een vaste klant. De bezorger was ook heel vriendelijk. Mijn complimenten.

Scorpiona2000
29 november 2020

It was delicious as always, enjoyed my birthday dinner!

Freya
26 november 2020

De sushi was echt heerlijk. In tijden niet zulke lekkere afhaalsushi gegeten. Meestal wordt sushi bij andere restaurants koud en rommelig bezorgd maar bij Daily Sushi was het warm en netjes ingepakt. De prijzen zijn ook top en de bezorger was iets te laat maar biedde zijn excuses aan en was verder heel vriendelijk, top plek!

erik damman
26 november 2020

altijd goede en verse kwaliteit. helaas vandaag de sashimi tonijn minder zacht en verfijn dan anders. volgende keer beter.

liz
23 november 2020
Mel
22 november 2020

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Csilla
19 november 2020

Lekker vers sushi. Snelle bezorging.

Remco W
17 november 2020

Super geregeld, ik had de bestelling om 17 uur gereserveerd en klokslag 17 uur werd er aangebeld. Heerlijke verse sushi en de vegetarische elementen waren apart verpakt, zo als gevraagd. Wederom hebben wij een geweldige ervaring met dit restaurant en raden iedereen aan om onze locale horeca ondernemers te steunen in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
16 november 2020

Prima eten, prima bezorging. Voor veel herhalingen vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
15 november 2020

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike
10 november 2020

Nooit klachten, altijd lekker, vers en snel! Bedankt weer :)

ZOE
9 november 2020
Anoniem
4 november 2020

Heeel vaak besteld. Super aardige mensen, sushi zoooo heerlijk en bezorging is soms binnen half uur. Bestel nergens anders!!

Lena
2 november 2020

Goedd kwam alleen anderhalf uur later terwijl het 2 min rijden van hier is 🤣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malvina
25 oktober 2020

1e x dat ik ergens sushi heb besteld, de bestelling was precies op tijd en de sushi was lekker. De rijst alleen iets plakkerig en de soja wat te zout.

Dino
22 oktober 2020

Alles was perfect op temperatuur en heerlijk op smaak. Van mij krijgen jullie een 10

Rachel
21 oktober 2020

Was perfect me zoon heeft erg genoten

Annoniem
21 oktober 2020
M. Kemper
19 oktober 2020
Nik
19 oktober 2020

Oo tijd bereid, afgehaald 5 minuut voor de tijdstrip, goede qwaliteit, geleverd precies wat op de menu stond

Kelvin
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Aardige bezorger. Zelfs verzoekje door restaurant uitgevoerd. Super bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
16 oktober 2020

Was lekkere sushi. Iets na de aangegeven tijd bezorgd, daar waren we wel over geïnformeerd.

Maike
16 oktober 2020

Was weer heerlijk. Genoten, dank je wel!

Nancy
10 oktober 2020

snelle bezorging en lekker eten

Maike
4 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten! En bezorgd binnen 45 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
3 oktober 2020

Prima op tijd, vers en goed gesmaakt

Maike
27 september 2020

Super als altijd!

Jessica
23 september 2020

Heerlijke sushi en snel bezorgd

Arne
22 september 2020
Xeanette Duynstee-Dijksman
20 september 2020

Heerlijk gegeten! Af en toe wel een beetje ‘losse’ sushi, maar de smaken waren echt voortreffelijk. Ga zeker vaker bestellen

Raf
27 augustus 2020

Eten werd netjes bezorgd op vooraf aangegeven tijdstip. Goed verpakt en het eten was prima!

Remco W
25 augustus 2020

Ik vind het vervelend om te zeggen, maar ik heb weer een heerlijke maaltijd ontvangen. ;-)

Sam
24 augustus 2020

Prima sushi. Niet geweldig of bijzonder. Maar gewoon standaard oké. Bestelling stond keurig klaar op de afgesproken tijd.

Diana
23 augustus 2020

Thank you for not putting napkins and sticks as I ask, it's very cool that you always listen your customers. Deliverer was very pleasant and smiley, also very fast. It's not my first order, but not the last one. Your sushi restaurant is my favorite 😍 Wish you thrive ✨

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Da-shawn
23 augustus 2020
Mevr. J.V.
22 augustus 2020

We wilden onderweg eens iets anders eten...Dus online makkelijk heerlijke sushi besteld bij Daily Shushi. Op afgesproken tijd opgehaald. Ze zitten op een makkelijk bereikbare locatie. De Shushi was vers en erg lekker. We hadden veel losse gerechtjes besteld. Deze werden echter bij elkaar in een iets te kleine verpakking gestopt waardoor ze in de verdrukking kwamen, wat ten koste ging van de presentatie...Tip 1: zorg ervoor dat de producten heel en mooi kunnen blijven in een passende verpakking. Tip 2: Is meer kiesgemak en duidelijker als bij elk menu gerecht ook NL benaming staat zodat je meteen weet wat het is...helpt bij het sneller kunnen bestellen, omdat je met zekerheid weet wat je gaat krijgen (zonder weer eerst moeten nazoeken). Voor de rest is de service goed, professionele (bestel)website, telefonisch goed bereikbaar en erg klantvriendelijk personeel. Kortom een aanrader!

De 2 Studenten
18 augustus 2020

Zoeveel genoten van deze sushi. We konden de passie gewoon proeven!! Op het moment dat we wat te vieren hebben. Bestellen we hier zeker weer! Aardige bezorger en leuk leuke bakjes waar het in vervoerd werd.

Melanie
13 augustus 2020

Altijd lekker

Jz Diemen
29 juli 2020

Super lekker en vers sushi 🍣 garnalen 🍤 heerlijk echt een aanrader

peter
12 juli 2020

netjes verzorgd

Pepet
10 juli 2020

Zoals altijd weer erg lekker en vers weer super tevreden

Jeroen k.
8 juli 2020

Ik vind het een beetje raar om de optie "fooi" te vinden in het bestelformulier. Dat is te bepalen NA de geleverde service. Of loopt jullie personeel sneller als ik kies voor €5 fooi of nog sneller als ik kies voor €10,en als ik kies voor geen fooi, krijg ik dan slechtere service? Snappen jullie wat ik bedoel?

Gail
7 juli 2020

Super lekker en precies optijd 👍🏾

Kevin
7 juli 2020

Goed spul. Alles was goed, ik ben fan van Gyoza en die van hier was top. Duurde wel relatief lang met ~90min, wel aangegeven na bestelling.

Jz
3 juli 2020

Was Goed maar ik zou niet voor de 2 e keer bestellen Niet helemaal vers Sorry

Roger
28 juni 2020
Sara
28 juni 2020
Simone
20 juni 2020
Holland park
14 juni 2020

Niks op aan te merken. Sushi was lekker!!

Jitske
8 juni 2020

Helemaal top. Heerlijk gegeten, bezorging tot op de minuut nauwkeurig. Ga zeker vaker bestellen.

Sharida
3 juni 2020

Heerlijk, goede bezorging.

Naomi
1 juni 2020

super snel bezorgd en de sushi is echt van goeie kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 mei 2020

Sushi was HEERLIJK! Bezorging was op tijd en erg vriendelijk, ik bestel hier vaker !

Marco
30 mei 2020

Het is uitstekend allemaal maar wel stevig aan de prijs. Ik zou het goed vinden als er ook sterren zouden kunnen worden gegeven voor prijs/kwaliteit verhouding.

Dennis
29 mei 2020

Eerste keer na tip over deze locatie. Afhaal was op aangevraagd moment vlot geregeld. Smaak was goed, genoeg reden om nog eens terug te komen.

Lenny
28 mei 2020

Ze kwamen ruim op tijd en brachten kwaliteit!!

IMDH
26 mei 2020

Bezorging duurt erg lang / 30 min langer dan opgegeven bezorgtijd. Dat is jammer. Wel de lekkerste sushi van Amsterdam en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
26 mei 2020

Het was snel geleverd en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariell
25 mei 2020
Fabian
24 mei 2020

Snelle bezorging, kwaliteit is goed. Ik kreeg 1 cupje wasabi en gember mee, wat ik wel wat weinig vind gezien de hoeveelheid van mijn bestelling.

Dela
21 mei 2020

Sushi was lekker vers en het was heel snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar

MB
17 mei 2020

Bezorgen ging snel en prima. Wat warm moest zijn was nog warm. Er bestaat betere sushi maar de prijs/kwaliteitverhouding is goed en alles is vers.

Remon
16 mei 2020

Erg goede sushi, ben zeer tevreden. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.

Marleen
14 mei 2020

Kwaliteit en hoeveelheid was erg goed! De bezorging duurde wel lang. Een uur terwijl we in Diemen wonen en het een doordeweekse avond was. Maar misschien is dat normaal. Het was iig wel heel vers!

Lisa
14 mei 2020

Altijd de beste sushi!

Susan
9 mei 2020

Our orders are always on time and well-prepared. The sushi is expertly made and delicious.

Sawita
8 mei 2020

Super lekkere Sushi! Prijs en kwaliteit egt super! Zijn ook heel aardig en super goede service! Nooit wat te klagen gehad!

Chel
1 mei 2020
Anita
27 april 2020
Rianne
25 april 2020

Goede prijs-kwaliteit verhouding! Heerlijk gegeten

celen
24 april 2020

Sushi was lekker en vers, wel wat slordig en groot gemaakt. Ipv chilisaus kregen we mayo voor de ebi furai.. Verder vond ik dat we te weinig soyasaus hebben gekregen in verhouding tot de sushi. Bezorgtijd was een uur, maar bestelling kwam binnen 45 min👌🏼

Mike
22 april 2020

Lekker gegeten, snel bezorgd. Prima!

Martijn
21 april 2020

Weer erg lekker gegeten na een snelle en goede bezorging. Aanrader!

Mark
20 april 2020

Vers, lekker, veel, meer dan genoeg wasabi, prettig contact, makkelijk op te halen (Parkeer plaats). Wat wil je nog meer?

Annelies Goeting
14 april 2020

Prima sushi, vond wel dat de sushi's teveel rijst hadden waardoor de balans wat minder was.. Maar vooralsnog prima sushi!

Maxim
13 april 2020

Sushi was lekker, vooral de vis was goed vers. Sommige sushi smaak iets minder.

Tom
10 april 2020
Tamara
7 april 2020

Iets langer wachten op de bezorging, maar dat is begrijpbaar in deze situatie. Eten was weer super lekker zoals altijd , en omdat ik jarig was nog extra eten erbij gekregen. Ik bestel zeker snel weer bij jullie!

Martijn
5 april 2020

Het smaakte weer heerlijk!

Jessica
29 maart 2020

Besteld voor 18:30 uur. Bestelling kwam een uur later aan. Geen communicatie over de vertraging ontvangen. Daarom gebeld over de status van de bestelling. Gecompenseerd met een blikje frisdrank.

Esther
21 maart 2020

Normaal totaal geen klachten. Sushi is er altijd lekker en is een mooi maatje qua doorsnee. Vandaag viel de Maki elke keer uit elkaar. Jammer, maar maakt het niet minder lekker.

Lisanne
11 maart 2020

Altijd lekker en snel

Remco W.
7 maart 2020

Veel sneller geleverd dan verwachtingstijd. Echter hebben wij 1 opmerking, de vegitarier vind het niet fijn dat haar spullen in het zelfde bakje wordt gestopt waar vlees en vis producten in zitten. De spullen zijn heerlijk en vers.

Smit
1 maart 2020

Voor de 2x besteld eten is bijna top...smaakt heerlijk voldoende keus snelle bezorging vriendelijke bezorgers geef 4 sterren ⭐️ omdat ik alleen vind dat de rijst niet helemaal strak blijft zitten maar ik ben erg tevreden 👌

Blanca
27 februari 2020

Lekker en snel bezorgt als altijd

Anoniem
23 februari 2020
Blanca
19 februari 2020

Super lekker als altijd en super snel bezorgd!!

Sue
16 februari 2020

Sushi was lekker vers en een snelle bezorging! Precies op tijd (half uurtje maar). Onze eerste maar zeker niet laatste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
14 februari 2020

Wederom heerlijke verse sushi! Altijd optijd bezorgd 🎉

P.
2 februari 2020

Ik bestelde onderweg en toen ik op station Diemen zuid aankwam kon ik meteen mijn bestelling meenemen bij het afhaal loket. Het was ideaal en de sushi erg lekker.

Bouchra
7 januari 2020

Bezorging was goed op tijd. De sushi was echter niet vers en dat was te proeven. De zalm had zelfs nog graatjes. Dat vond ik wel erg jammer. Verder was de rijst ook zuur. Ik denk teveel rijstazijn. Tevens viel de sushi ook uit elkaar. Ik hoop dat jullie in de toekomst wel verbeteren want jullie waren eerst veel beter. Kwaliteit moet echt omhoog. Jammer ik was erg teleurgesteld.

Guy
24 december 2019
Esther
16 december 2019

De sushi is er erg lekker. Alleen komt het 9 van de 10 keer zeker een kwartier te laat! En als je belt om te klagen krijg je een dame aan de lijn die je niet verstaat of ze doet alsof... Verder is het altijd netjes verpakt en zijn de bezorgers vriendelijk.

Marjolein Damman
6 december 2019

We hadden gekozen voor het tijdstip half zeven. En we zagen dat de bezorger om 18.10 was vertrokken uit Diemen zuid. De bezorger was er pas om 18.55. Ik was net aan het bellen met Daily sushi. Deze gaf aan dat de bezorger met de auto was en dat het druk op de weg was. Maar dat hij even ging kijken. Hij belde daarna terug toen was de bezorger net geweest en bood zijn excuus aan en gaf aan dat we bij een volgende bestelling korting krijgen. Dat vind ik wel service. Dus zijn naam genoteerd en volgende keer bestellen we gewoon weer. Want de sushi van hun is echt de lekkerste

Loeka
2 december 2019

De sushi was echt heeerlijk!!! Lekker veel avocado en vers gemaakt dat proefde je echt.

DD
1 december 2019

De tonijn was niet zo. Voor de rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tatjana
28 november 2019

Eten was snel, en erg lkkr. Vast adresje gevonden

Priscilla Awad
22 november 2019

Iets te gehaast gemaakt waardoor de special uramaki creamy het zelfde smaakte als de sake avocado.. Kwaliteit verder goed maar de rollen vielen bijna allemaal uit elkaar..

Monica van Harten
21 november 2019

Heerlijke sushi. En voor mij maken ze ze zonder mayonaise zodat ze glutenvrij zijn! Levering gaat vaak sneller dan de aangegeven tijd. Kortom...aanrader!

Lindsey
17 november 2019

Perfecte sushi, heerlijk, snel en optijd!

Marionne
16 november 2019

Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten! Was onze eerste keer bij jullie, zeker niet de laatste! Bedankt!

Vee
12 november 2019
Marielle
4 november 2019

Kwaliteit van de sushi was heel goed. Het was vers en zelfs nog een beetje warm. De warme producten zoals kippendieven waren heerlijk en nog goed warm. Een aanrader wat ons betreft. We hebben wel lang op onze bezorging moeten wachten, meer dan 1,5 uur. We kregen ter compensatie wel wat extra’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
28 oktober 2019
Vera
28 oktober 2019

Voor 20 euro sushi besteld. Word geleverd, de boel is duidelijk in t bakje gepropt. Alle nori aan elkaar geplakt en taai. Rijst droog en te zuur van de wijnazijn. En de vis was te ruiken. Dat is geen goed teken. Toch gegeten en inderdaad ik kon de helft weggooien want leek me niet vers en smaakte ook niet zo. Buikpijn van gehad. Schandalig. Nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter Beijdorff
27 oktober 2019

Wij hadden om half zes de bestelling geplaatst en deze werd gebracht om kwart over zeven. Op zich de tijd die gecommuniceerd was, maar bijna twee uur vinden wij wel erg lang en stond ook niet op de website vermeld. Nogmaals, de kwaliteit van het eten is erg goed,

Lin
15 oktober 2019
Singh
14 oktober 2019
Anoniem
14 oktober 2019

De sushi was heerlijk alleen zat er bij een paar van de garnalen het maag darm kanaal er nog in wat inhield dat de garnaal nog poep in zich had. Verder was de sushi echt top! Helaas was de inktvis roll wel kneiter hard en smaakte de eend roll rauw. Als je de normale sushi rolls neemt zijn ze wel lekker en vers en de sashimi ook. De rollen waren echter wel slap gedraait waardoor deze uitelkaar vielen. Maar lekker was het zeker.

Minnimouse
10 oktober 2019

Heel erg lekker en optijd!!

Nora
9 oktober 2019

Lekker!

Blanca
7 oktober 2019

Lekker als altijd en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Singh
2 oktober 2019

Heerlijk aanrader

Anoniem
25 september 2019

Verbetering!! 😃 Sushirijst was niet zuur meer, maar alles smaakte erg vers en erg lekker gemaakt!! Hele snelle bezorging zoals altijd. Ik bestel snel weer 😃

Sonia ter Meulen
15 september 2019

Lekker en vers. De verpakking van specialiteiten als de bloem kan verbeterd, nu was die tijdens het transport gekneusd en dat was jammer qua esthetiek.

Anoniem
3 september 2019

Grote porties en dus waar voor mijn geld, daar ben ik erg blij mee. Ook luisteren jullie altijd maar mijn opmerkingen en de bezorging is razendsnel! Helaas is bijna iedere keer de rijst zuur, nu ook. Dat vind ik echt jammer, omdat de porties lekker groot zijn en de sashimi smaakt goed. Maar ik heb buikklachten gehad erna, zouden jullie aub iets aan de zure rijst kunnen doen? Dan blijf ik klant!

Blanca
3 september 2019

lekker en snel als altijd!

Anita
25 augustus 2019
Anoniem
22 augustus 2019

Goed eten en bezorgingstijd was goed. Het eten is echt perfect lekker. Echter, ik zou het op prijs stellen als de bezorging niet zomaar appt. Komt een beetje onprofessioneel en onveilig over. Zou liever gebeld worden, en dan alleen als er echt iets is: app is nog steeds best wel privé, zelfs voor mensen onder de 30 jaar. Komt verkeerd over.

Leijnse
8 augustus 2019

prima kwaliteit en service

Lisa
27 juli 2019

Altijd de beste sushi!

Kim
2 juli 2019
Dolly de Hond
1 juli 2019

Heerlijke sushi gegeten de garnalen en kiploempias waren krokant. Handrollen waren lekker maar taai door de vellen Enige puntje van kritiek is dat de nori vellen te taai waren, kon het niet echt af happen misschien eerst de vellen roosteren van te voren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
29 juni 2019
Sven
24 juni 2019
Bp
19 juni 2019

Ik bestel vaak en ik vind het altijd lekker en snel service maar deze keer ik had alleen warme gerechten en ze kwamen koud. Sinds ik krijg de email dat de bestelling op de weg is tot de eten komt ik wacht meestal 10/15 minuten. Deze keer het was bijna 40min. Dus helaas de eten was al koud

Sumira
15 juni 2019

Ik ben helemaal niet van online bestellen! Maar jullie sushi is echt lekker Dankjewel echt genoten

Bianca
13 juni 2019

Lekker en snel bezorgen

Jeroen k.
9 juni 2019
Onno Piet
3 juni 2019
damman
15 mei 2019

Het was weer heerlijk, stond op tijd klaar

Csilla
6 mei 2019